Την Κρήτη αλλά και άλλα νησιά της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι και bloggers του εξωτερικού, μέσω μιας μοναδικής κρουαζιέρας.

Πρόκειται για τους ταξιδιωτικούς bloggers του συνεδρίου TΒΕΧ Europe 2014.

Η Louis Cruises συνέβαλε ενεργά στο να αποκτήσουν οι ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι και bloggers μια αυθεντική εμπειρία της Ελλάδας, μέσω της τετραήμερης κρουαζιέρας «Εικονικό Αιγαίο» που συμπεριλαμβάνει μοναδικούς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους και το Ηράκλειο της Κρήτης η Μύκονος, Πάτμος, Ρόδος και η Σαντορίνη.

Συγκεκριμένα, 13 ταξιδιωτικοί bloggers που ήρθαν στην Ελλάδα από την Αμερική, Αυστραλία και Ασία, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Travel Bloggers Exchange» «ταξίδεψαν» στη μαγευτική ομορφιά των Ελληνικών νησιών με το άνετο κρουαζιερόπλοιο Louis Olympia .

\"\"

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο «Μέγαρο Μουσικής: Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών» με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του Γραφείου Συνεδρίων & Επισκεπτών Αθηνών (ACVB) από τις 23 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, προσελκύοντας 800 ταξιδιωτικούς bloggers και συγγραφείς τουριστικών media από 50 χώρες.

Η συναρπαστική κρουαζιέρα αποτέλεσε μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές και θετική ανταπόκριση, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφυγαν ενθουσιασμένοι από την εν πλω εμπειρία, γνήσια φιλοξενία και προσωπική εξυπηρέτηση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Cruises, κος Κυριάκος Αναστασιάδης δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που τα πλοία μας αποτέλεσαν πόλο έλξης και φιλοξενίας για ένα τόσο σημαντικό κοινό διαμορφωτών της κοινής γνώμης μέσω των διεθνών social media και ταξιδιωτικών blogs. Η Louis Cruises είναι ιδιαίτερα ευτυχής που συνέβαλε με το δικό της τρόπο στην ανάδειξη της ελληνικής κληρονομιάς αλλά και των μοναδικών της προορισμών στο Αιγαίο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook