Τεράστια ήταν ακόμη μία φορά η προσέλευση των φιλάνθρωπων πιστών στη διοργανωθείσα φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και συγκεκριμένα το Ίδρυμα  Μητροπόλεως \’\’Εκκλησιαστική Διακονία\’\’ που έλαβε χώρα στο κέντρο \’\’Κανάρια\’\’ την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.κ. Δαμασκηνός στην εναρκτήρια ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την αληθινή αγάπη τους και την ειλικρινή εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν προς το φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής Εκκλησίας, παρόλο που οι καιροί είναι δύσκολοι.

\”Ένα έργο δικό σας που εμείς απλά το συντονίζουμε, ένα έργο αγάπης και στοργής για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στον δρόμο της ανάγκης και που έχουν ανάγκη την στήριξη και την υποστήριξη μας\”, σημειώνεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός στον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη που σε συνεργασία με την υπάλληλο των Συσσιτίων κ. Εύα Ροζάκη από το πρόγραμμα Ξένιος Ζευς και πολλούς άλλους συνεργάτες της Μητροπόλεως μας που κατάφεραν να επιτύχουν και να πραγματοποιήσουν τον σκοπό της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν άμεσα για τις ανάγκες του Κεντρικού Συσσιτίου.

Επίσης ευχαρίστησε τον Υπεύθυνο ιερέα των Συσσιτίων π. Νικόλαο Γιαννακουδάκη, τους Ιερείς των Ενοριών, την μαγείρισσα κ. Μαρία Αυγέρου καθώς και όλους τους εθελοντές και εθελόντριες.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτωνας με την συνοδεία του, ιερείς της Μητροπόλεως μας τοπικοί άρχοντες ανάμεσα των, ο Βουλευτής Χανίων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας ο οποίος χαιρέτισε και την εκδήλωση, αντιδήμαρχοι , ο Δ/ντης των Δικαστικών Φυλακών Χανίων κ. Γεώργιος Κονταξάκης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλεως μας, ενώ ο χαρισματικός και ταλαντούχος ερμηνευτής Ελευθέριος Μαθιουδάκης τραγούδησε αφιλοκερδώς πολλά παραδοσιακά τραγούδια με τη συνοδεία εκλεκτών μουσικών του συγκροτήματος του.

Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του ο παραδοσιακός χορευτικός σύλλογος \’\’οι Βιγλάτορες\’\’ όπου επί πίστας άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά ενδεδυμένοι με της παραδοσιακές κρητικές φορεσιές τους, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης ευχαριστώντας όλο τον κόσμο και εισπράττοντας το θερμότατο χειροκρότημα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κ. Εύα Ροζάκη ευχαρίστησε ονομαστικά και όλους τους χορηγούς που συνέδραμαν με κάθε τρόπο, καθώς και για τα πλούσια δώρα όπου κληρώθηκαν έπειτα από σχετική κλήρωση.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

imka.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook