Το ευρύτερό της φιλικό περιβάλλον εξετάζουν οι αστυνομικοί ως «δεξαμενή» των απαγωγέων της 27χρονης Βαρβάρας που απήχθη στις 31 Οκτωβρίου και αφέθηκε έπειτα από δέκα ημέρες.

Η αστυνομία παίρνει συνεχώς καταθέσεις τόσο από το φιλικό, όσο και το επαγγελματικό της περιβάλλον και ιδιαίτερα σχετικά άτομα που σχετίζονται με το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εργαζόταν.

Η εκ νέου κατάθεσή της και η αναπαράσταση της διαδρομής προς τα Σπάτα και τη Λούτσα που έγινε χτες συνοδεία αστυνομικών φαίνεται να έδωσε νέα στοιχεία στην έρευνα των αστυνομικών εκτός από το ότι το κρησφύγετο βρισκόταν σε μονοκατοικία και οι δράστες όταν την έβαλαν στο βανάκι πέρασαν από διόδια και έτσι πλέον ελέγχονται τα βίντεο από κάμερες στα διόδια της περιοχής. Κάμερες και από την περιοχή του ΟΑΚΑ έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. όπου και έγινε η παράδοση των λύτρων.

Όσο για την διαδρομή, η 27χρονη ανέφερε ότι το αυτοκίνητο διέσχισε μία πολύ μεγάλη ευθεία, δηλαδή μπήκαν σε κάποιο μεγάλο αυτοκινητόδρομο, ενώ οι εξωτερικοί ήχοι της θύμισαν προσγείωση αεροπλάνου, άρα κοντά στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι δράστες φρόντιζαν να δένουν τα μάτια της 27χρονης φοιτήτριας σε κάθε διαδρομή ενώ έκρυβαν τα χαρακτηριστικά τους και κατά τη διάρκεια της απαγωγής και της οποιαδήποτε επαφής με την κοπέλα. Οι απαγωγείς φορούσαν είτε κράνη είτε full face.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα έχει δώσει στην ΕΛ.ΑΣ. λεπτομερή στοιχεία για δύο από τους πιθανόν τέσσερις απαγωγείς της ενώ περιέγραψε το φαγητό που τις έφερναν αλλά και τις αλλαγές στην ενδυμασία.

newpost.gr