Ο χαμός της μητέρας της άλλαξε όλα τα δεδομένα στη ζωή της, εξομολογείται η Άση Μπήλιου στο περιοδικό People και στη Χριστίνα Ζάχου. Η 19χρονη τότε Άση προσπαθεί να ολοκληρώσει τις σπουδές της και ταυτόχρονα εργάζεται σε δύο δουλειές προκειμένου να τα βγάλει πέρα.

«Πολλές φορές γράφουν για την υιοθεσία μου ότι ήταν το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής μου. Ξέρεις, όμως, τι είναι πιο σημαντικό; Να μένεις μόνος στη ζωή. Όταν ήμουν 9, έχασα τον πατέρα μου. Στα 19, όταν έφυγε και η μητέρα μου, έμεινα εντελώς μόνη, χωρίς κανένα απολύτως στήριγμα, και ήμουν ακόμη παιδί.

Αυτό το γεγονός ήταν που με σημάδεψε και με καθόρισε ως άνθρωπο. Έπρεπε να στηριχτώ αποκλειστικά σε μένα, χωρίς να το έχω μάθει. Παρόλο που δούλευα από μικρή, επειδή προερχόμουν από φτωχή οικογένεια, δεν είχα μάθει ακόμη τι σημαίνει να ζω μόνη, να πληρώνω τους λογαριασμούς και όταν αρρωσταίνω να πρέπει να με φροντίζω.

Όταν έχασα τη μαμά μου, ήταν βουτιά στο κενό. Τα επόμενα δύο χρόνια ήταν κόλαση!» εξομολογείται. «Όταν πρέπει να επιβιώσεις, δεν έχεις την πολυτέλεια να “πέσεις”. Δεν γινόταν να κλαίω όλη μέρα, έπρεπε να πάω στη σχολή και να δουλέψω. Αυτός ήταν ο πιο ισχυρός πόνος της ζωής μου ως τώρα, αλλά, ευτυχώς, το ξεπεράσαμε» απαντάει η παρουσιάστρια του Stars System.

zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook