Μελαγχολία προκάλεσε στους περισσότερους συμμετέχοντες η λήξη του «2ου camp τερματοφυλάκων» που πραγματοποιήθηκε στα Περιβόλια από την Τετάρτη 1 έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου. Ο λόγος ήταν ότι δεν «χόρταιναν» να παίρνουν γνώσεις για τα μυστικά της θέσης από εξειδικευμένους προπονητές.

Κεντρικό πρόσωπο του καμπ ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ατρομήτου Παναγιώτης Μαλιαρίτσης, που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στα Χανιά για την διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός πλέον.
Πέρα από τον κ. Μαλιαρίτση στους τερματοφύλακες μετέδωσαν γνώσεις για την θέση οι Στέργιος Τυπάδης, Αντώνης Συροκάκης, Γιώργος Τσομπάνογλου και φυσικά ο διοργανωτής Γιώργος Μουντάκης, ενώ ο Χρήστος Παπαδογιάννης είχε την ευθύνη της επιτήρησης των γκρουπ. Ακόμα στους συνεργάτες ήταν και ο φυσικοθεραπευτής Αδάμ Μπούτζουκς.
Το θεωρητικό κομμάτι έγινε την πρώτη ημέρα στο Calcetto F.C., που ήταν από τους διοργανωτές, ενώ το πρακτικό έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων.
Οι συμμετέχοντες έφτασαν τα 60 άτομα, εκ των οποίων 2 από Αθήνα, ενώ αυτός που τίμησε με την παρουσία του το καμπ ήταν ο Χανιώτης τερματοφύλακας της Αλμίρε Σίτι, διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, Κώστας Περιστερίδης.
Με την λήξη του καμπ δόθηκαν τα διπλώματα στους τερματοφύλακες που συμμετείχαν με το ραντεβού να ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά, όπου πλέον έχει ανέβει ο πήχης.
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν για την συμπαράσταση τον Δήμο Χανίων, την ΕΠΣΧ, τον σύνδεσμο προπονητών Χανίων, αλλά και τους χορηγούς ανάμεσα τους και το FlashNews.gr που κάλυψε το «2ο camp τερματοφυλάκων».
Τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook