Στο Durham της Βρετανίας μια 35χρονη βοηθός διδασκαλίας, η Helen Turnbull, φλέρταρε επίμονα δεκαεξάχρονο μαθητή, τον οποίο ξεχώριζε από τα υπόλοιπα παιδιά και συχνά τον αγκάλιαζε ή του έδινε γλυκά.

Ο μαθητής αναγκάστηκε να καταγγείλει την δασκάλα, που είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, με την βοήθεια του πατέρα του, όταν εκείνη άρχισε να γίνεται εξαιρετικά φορτική.

Στην αρχή ο δεκαεξάχρονος παραδέχεται ότι αποδέχθηκε το φλερτ της 35χρονης και μιλούσαν στο facebook, όπου εκείνη του έστελνε φωτογραφίες της, που φορούσε μόνο εσώρουχα, αλλά τον είχε συμβουλεύσει να μη μιλήσει σε κανέναν, καθώς ήταν παντρεμένη.

\"\"

Το δικαστήριο κατηγορεί την εκπαιδευτικό για αποπλάνηση ανηλίκου από πρόσωπο που κατείχε θέση εμπιστοσύνης, αλλά η 35χρονη δασκάλα αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι με τον νεαρό μαθητή έχουν ανταλλάξει μόνο φιλιά, αλλά δεν έχουν προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή.

Η εισαγγελέας Sarah Mallett, δηλώνει, ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του δικαστηρίου, η δασκάλα παρέσυρε τον 16χρονο μέσα στο αυτοκίνητό της μάρκας Mini και είχε μαζί του σεξουαλική επαφή, ενώ αυτό επαναλήφθηκε τουλάχιστον άλλες δύο φορές.

Κάποια στιγμή ο μαθητής θέλησε να απομακρυνθεί από την 35χρονη και τότε εκείνη άρχισε να τον απειλεί με μηνύματα, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα του 16χρονου, η δασκάλα στηνόταν έξω από το σπίτι του μαθητή, χωρίς ο ίδιος ποτέ να της έχει δώσει την διεύθυνσή του.

Ο μαθητής μετά από τις συνεχείς ενοχλήσεις της 35χρονης πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μαζί με τον πατέρα του και κατήγγειλε την εκπαιδευτικό. Παράλληλα, ο σύζυγός της ανακάλυψε τις φωτογραφίες που έστελνε η γυναίκα του στον νεαρό μαθητή και έχει ζητήσει διαζύγιο.

Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκαν μηνύματα που έδωσε η αστυνομική έρευνα, στα οποία η 35χρονη αναφέρει στον μαθητή πόσο ωραία θα ήταν να βρεθούν οι δυο τους σε δωμάτιο ξενοδοχείου και να μοιραστούν ένα κρεβάτι… Η δίκη συνεχίζεται.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook