Με φυσική λάμψη κατάφεραν να «ντύσουν» τη συναυλία τους τα μέλη ενός αμερικανικού συγκροτήματος στο Όστιν του Τέξας, αφού κατά τη διάρκεια μουσικού φεστιβάλ το βράδυ του Σαββάτου, η πτώση ενός μετεωρίτη «στόλισε» την εμφάνισή τους!

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο τράβηξε ένας από τους θαμώνες της συναυλίας, φαίνεται πόσο μεγάλος και φωτεινός ήταν ο μετεωρίτης, αλλά και ότι απεικονίζεται να πέφτει σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου είχε συγκεντρωθεί το πλήθος.

Ο μετεωρίτης εξερράγη και εξαφανίστηκε από τα μάτια του κόσμου, ωστόσο, προσέφερε σε όσους είχαν συγκεντρωθεί στο μουσικό φεστιβάλ ένα μοναδικό και πιθανότατα αξέχαστο θέαμα, ενώ μέσα σε ελάχιστες ώρες το βίντεο κατάφερε να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ωστόσο, την πτώση είδαν και πολλοί άλλοι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έκαναν λόγο για μια έντονη λάμψη στον ουρανό, ενώ η NASA επιβεβαίωσε λίγο μετά την ανάρτηση του βίντεο ότι ένας μετεωρίτης με μήκος που ξεπερνούσε το ένα μέτρο και ταξίδευε με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα έπεσε στο κεντρικό Τέξας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook