Πέρασε και δεν… ακούμπησε ο Ματίας Βερόν στον Κισσαμικό, με το συναινετικό \”διαζύγιο\” να έρχεται μάλλον αναμενόμενα με βάση το γεγονός ότι ο Αργεντινός άσος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.
Η σπουδαιότερη -βάσει ονόματος και καριέρας- μεταγραφή στην ιστορία της Χανιώτικης ομάδας αγωνιστικά αποδείχθηκε ίσως μία από τις \”φτωχότερες\” σε προσφορά.
Ο 33χρονος μέσος δεν προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της κατηγορίας και ίσως δεν έδειξε και την απαιτούμενη όρεξη για να το πράξει αυτό, περιοριζόμενος σε τρεις συμμετοχές (125\’). Στο ματς με τον Αστέρα Βάρης μπήκε ως αλλαγή στο 72\’, με τον Γιούχτα ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 62\’ και με τον ΠΑΟ Κρουσώνα έπαιξε ένα ημίχρονο (45\’), αλλά ήταν απλή… αναφορά στο φύλλο αγώνα.
Η ανακοίνωση του Κισσαμικού, για τη λύση της συνεργασίας, που ουσιαστικά σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δεν υφίσταται στην πράξη, αφού το δελτίο του θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι τις 31/12:
Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ρικάρντο Ματίας Βερόν, στον οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook