Δημιουργώντας μόδα από το 1989, η Mini Raxevsky αντιπροσωπεύει μία από τις ηγέτιδες εταιρίες παιδικής ένδυσης παγκοσμίως. Με τις διαφοροποιημένες συλλογές Infant, Baby και Junior αλλά και με την ιδιαίτερη σειρά Βάπτισης, ικανοποιεί απόλυτα τις επιθυμίες των απαιτητικών μικρών πελατών της από τη στιγμή της γέννησης έως και 14 ετών.  

Η φιλοσοφία της Mini Raxevsky είναι να συμβαδίζει με τις ανάγκες της παιδικής μόδας και τις εξελίξεις της και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στις πιο προσιτές τιμές, προσφέροντας παράλληλα στον πελάτη άριστη ποιότητα. Μελετώντας καθημερινά το σύγχρονο τρόπο ζωής του παιδιού και σκοπεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη, δημιουργεί με απόλυτη ευθύνη παιδικά ρούχα, ξεχωριστού σχεδιασμού, προσφέροντας χρόνο με το χρόνο τη δική της μοναδική πινελιά στους θησαυρούς της παιδικής μόδας.

Η επιτυχία ήρθε με την ίδρυση του Brand στην Ελλάδα και αυξάνεται διαχρονικά με την πιστή δέσμευση στην άριστη ποιότητα, τα πρωτότυπα σχέδια, το συνδυασμό styling & άνεσης και τις ανταγωνιστικές τιμές. Τα τελευταία 10 χρόνια, οι συλλογές Mini Raxevsky διατίθενται ολοκληρωμένες μέσα από την αλυσίδα λιανικής Mini Raxevsky με boutique που εγγυούνται εξυπηρέτηση, άριστη πελατειακή σχέση και ενημέρωση στις τελευταίες τάσεις της μόδας χαρίζοντας happy shopping και μοναδικά προνόμια.


 
Η Mini Raxevsky, σήμερα, έχει καταφέρει να αναπτυχθεί, όχι μόνο στην εγχώρια αγορά, αλλά και σε μεγάλο εύρος του εξωτερικού, δημιουργώντας καταστήματα ανά τον κόσμο, όπως την Ιταλία, την Αρμενία, τη Κύπρο, τη Ρωσία, την Ουκρανία, το Κατάρ, την Αγγλία, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Λίβανο κ. ο. κ. Εγκαινιάζοντας συνεχώς νέα καταστήματα και εντός Ελλάδος, η εταιρία Mini Raxevsky πολλαπλασιάζει τα καταστήματά της και υπόσχεται ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τον καταναλωτή, με σκοπό να πραγματοποιήσει τις αγορές του με άνεση.   Η συνταγή της επιτυχίας: «Άριστη ποιότητα, μοναδικά σχέδια, άνεση, προσιτές τιμές»

«Η συνεχής δημιουργία βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες, προτιμήσεις και τρόπο ζωής των παιδιών, ανεξαρτήτου ηλικίας».

Το μαγαζί της εταιρείας στα Χανιά βρίσκεται στην Α. Παπανδρέου 19 - τηλ.: 28210 27818.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του καταστήματος στο facebook

 

Κάρτα προνομίων για τα μέλη - 10% έκπτωση ή εξαργύρωση πόντων

Κερδίστε χρήματα με τις αγορές σας!

Γίνετε μέλος του Mini Raxevsky Club και απολαύστε περισσότερα κέρδη και προνόμια. 


Αποκτώντας τη Benefit Card κερδίζετε μόνιμα έκπτωση 10% εκτός των περιόδων εκπτώσεων και ειδικών προσφορών, σε όλα τα προϊόντα της Νέας Collection Mini Raxevsky.

Επιπλέον κερδίζετε πόντους για το ποσό των αγορών σας  μετά την έκπτωση του 10% (1 πόντο για κάθε 10 €) και όταν συγκεντρώνετε 20 πόντους, τους εξαργυρώνετε με μείον 20 € σε αγορά ρούχων αξίας 50 € και άνω. *Οι πόντοι προστίθενται και εξαργυρώνονται μόνο σε αγορές από τη Νέα Collection*

Εσείς θα αποφασίσετε ποιο από τα  δύο πλεονεκτήματα θα χρησιμοποιήσετε κάθε φορά, ανάλογα με την αξία των αγορών σας:


Περισσότερα Προνόμια:

•  Προτεραιότητα ενημέρωσης με μήνυμα στο κινητό σας ή μέσω email για κάθε έκτακτη προσφορά μας.
•  Δυνατότητα αγορών με το ποσοστό εκπτώσεων πριν την επίσημη έναρξη της περιόδου.