Φρικτό θάνατο βρήκε το βράδυ της Τρίτης ένα άτομο στα Χανιά,  που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του από πυρκαγιά που προκλήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας ενώ μέχρι στιγμής η ταυτότητα του ατόμου παραμένει άγνωστη όπως επίσης και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
Το θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε πλησίον του κάμπινγκ στα Νωπήγεια Κισάμου, στα Χανιά, αποκαλύφτηκε αργά το βράδυ της Τρίτης όταν πολίτης ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα ότι σταθμευμένο όχημα έχει τυλιχτεί στις φλόγες.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και πυροσβεστική από τον σταθμό Κισάμου όμως ήταν ήδη αργά.
Οι φλόγες είχαν τυλίξει το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σημειώνονται εκρήξεις. 
Όταν η πυρκαγιά έσβησε αποκαλύφτηκε το απανθρακωμένο πτώμα αγνώστου ατόμου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, φαίνεται ότι είχε προσπαθήσει να βγει από το όχημα.

\"\"

Άγνωστο όμως γιατί δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Στον τόπο του συμβάντος μετέβη κλιμάκιο του εγκληματολογικού, αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων ενώ ενημερώθηκε και ιατροδικαστής και από κοινού αναμένεται να δώσουν απάντηση για την ταυτότητα του θύματος αλλά και για τις αιτίες που τον οδήγησαν σε τέτοιο φρικτό θάνατο.
Flashnews.gr
Φωτο από Νέα Τηλεόραση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook