«Επαφή με την πραγματικότητα. Η κρίση φέρνει και ευκαιρίες» είναι ο τίτλος της 2ης Ημερίδας που διοργανώνει η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, με επίτιμο καλεσμένο τον γνωστό αστροφυσικό, Μάνο Δανέζη.

Ο κ. Δανέζης, Επίκουρος Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα ταξιδέψει από την Αθήνα ειδικά για να παρευρεθεί στην ημερίδα, της οποίας και θα κάνει την έναρξη στις 10 το πρωί, στην αίθουσα Κ28, στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. στο Ηράκλειο. Γνωστός από τις εκπομπές του στην ΕΤ3 <<Το σύμπαν που αγάπησα>> και << Έτσι βλέπω τον κόσμο>>, θα μεταδώσει στους παρευρισκόμενους φοιτητές τη δύναμη του πνεύματός του και θα μιλήσει για την οικονομική κρίση από την οπτική γωνία της αστροφυσικής.

Στη συνέχεια θα μιλήσουν σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ανώτατα στελέχη διακεκριμένων εταιρειών, για τα οράματά τους και για το πως οι εταιρείες τους υπερπηδούν τα εμπόδια που φέρνει η κρίση.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και oι: κ. Κώστας Αρχοντάκης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Καράτζη Α.Ε., κ. Ελίνα Ψημίτη, Πρόεδρος και CEO στην εταιρία Ψημίτη Α.Ε., κ. Δημήτρης Γραμματικάκης, Επιχειρηματίας (Mimis Sweet Products), κ. Κώστας Τσουρδαλάκης, Research & Development Manager στην εταιρία Creta Farms A.E.

Τόσο η παρουσία του Επίκουρου Καθηγητή Μάνου Δανέζη, όσο και οι εργασιακές εμπειρίες και οι συμβουλές των στελεχών θα είναι εξαιρετικά πολύτιμες και θα έχουν ως σκοπό να μεταδώσουν έναν τόνο αισιοδοξίας σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους.

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Κρήτης στο Ηράκλειο (αμφιθέατρο Κ28) από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 2.00 μ.μ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook