Τον δρόμο για την φυλακή πήραν σήμερα, δύο ακόμη οπαδοί του Ηροδότου καθώς με την σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκαν ως προσωρινά κρατούμενοι.
Πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 34χρονο, οι οποίοι σήμερα οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν την παραμικρή σχέση με τα επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ηροδότου – Εθνικού, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη.
Επίσης οι συνήγοροί τους, χαρακτήρισαν ως άδικη την απόφαση της προσωρινής κράτησης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως \”κάποιοι δεν θα μπορούν να κοιμηθούν με ήσυχη συνείδηση\”.
Να σημειωθεί πως οι διώξεις που ασκούνται αφορούν πλέον την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και για τον λόγο αυτό, αύριο Πέμπτη θα οδηγηθούν εκ νέου στο Δικαστικό μέγαρο, οι τρείς Ηρακλειώτες που είχαν αρχικά κριθεί ως προσωρινά κρατούμενοι καθώς και ο τέταρτος που αφέθη ελεύθερος προκειμένου να ενημερωθούν για την αλλαγή της κατηγορίας απο απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ανθρωποκτονία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook