Αφού έγινε... παρέλαση ονομάτων (Βοσνιάδης, Τσιώλης, Ματάισεν, Παναγόπουλος, Χατζηνικολάου κ.α.) η διοίκηση του Α.Ο. Χανιά έκανε την έκπληξη και επανέφερε στην ομάδα τον πρόσφατα αποχωρήσαντα βοηθό του Σούλη Παπαδόπουλου, Σταύρο Παπανδρέου, στον οποίο έδωσε το "χρίσμα" για την τεχνική ηγεσία!

Ο Παπανδρέου, που παρά το γεγονός ότι είχε αποχωρήσει στην ουσία από τον ΑΟΧ, είχε παρακολουθήσει από τα επίσημα τόσο το ματς με τον Ολ. Βόλου για το κύπελλο, όσο και αυτό με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα, δηλωνόταν ούτως ή άλλως από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ως πρώτος προπονητής της ομάδας, αφού είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro. 

Την προπονητική την ξεκίνησε τη σεζόν 1993-94 από το Μοσχάτο κι έχει διατελέσει προπονητής στη Δ' Εθνική σε Φωστήρα, Αιολικό, Επαμεινώνδα Λεύκτρων, Άγιο Δημήτριο, Ατρόμητο Πειραιά, στη Γ' Εθνική σε Άγιο Δημήτριο και Βύζαντα Μεγάρων και στη Β' Εθνική σε Εθνικό Αστέρα και Άγιο Δημήτριο. Διατέλεσε άμεσος συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα και πριν έρθει στον ΑΟΧ ήταν την περασμένη σεζόν τεχνικός τον Πολυκράτη Πειραιά.

Κατά το παρελθόν ήταν στέλεχος του τμήματος σκάουτινγκ της Γιουβέντους.

Στο πλευρό του θα είναι ο Κυριάκος Γρηγοράκης, που παραμένει στο τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Χανιά, στη μεγαλύτερη πρόκληση της προπονητικής του καριέρας.