Ένας τουρίστας αποφάσισε να αφήσει μία κάμερα να καταγράφει την κίνηση στο δωμάτιό του σε σουίτα γνωστού αμερικανικού ξενοδοχείου όσο εκείνος έλειπε

Οι περισσότεροι, ειδικά όταν φιλοξενούνται σε ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών, αισθάνονται ασφάλεια και δεν νιώθουν την ανάγκη να φυλούν σαν… κόρη οφθαλμού τη βαλίτσα τους.

Τι πραγματικά γίνεται όμως, όταν οι ένοικοι του δωματίου απουσιάζουν και το προσωπικό που φροντίζει για την καθαριότητα του δωματίου μπαίνει μέσα, κανείς δεν το γνωρίζει.

Ένας τουρίστας αποφάσισε να αφήσει μία κάμερα να καταγράφει την κίνηση στο δωμάτιό του σε σουίτα γνωστού αμερικανικού ξενοδοχείου όσο εκείνος έλειπε.

Η γυναίκα που μπήκε να καθαρίσει έκανε τις εξής κινήσεις, με την εν λόγω σειρά: Καθάρισε το μπάνιο, τσέκαρε ένα δέμα που είχε παραλάβει το πρωί ο ένοικος, κοίταξε τις κασέτες για το Playstasion, το τσέκαρε το λάπτοπ του, προσπάθησε να ξεκλειδώσει το τάμπλετ, άνοιξε τη βαλίτσα του να ρίξει ένα… βλέφαρο, επέστρεψε και πάλι στο λάπτοπ προσπαθώντας να αποκτήσει πρόσβαση και αφού… απογοητεύτηκε, αποφάσισε να στρώσει το κρεβάτι!

Το σοκαριστικό βίντεο, δημοσιεύτηκε στο YouTube από το χρήστη Vince Stravix, και έχει γίνει viral αφού έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές. Ο ίδιος έγραψε κάτω από το βίντεο: «Αυτό συνέβη στις 5 Νοεμβρίου 2014. Έμενα σε ένα ξενοδοχείο και άφησα όλα μου τα προσωπικά αντικείμενα στο δωμάτιό μου. Ποτέ ξανά όμως».

Πολλοί ήταν εκείνοι που αποδοκίμασαν την πράξη της γυναίκας για να τους απαντήσει ο Vince Stravix πως «σκοπός μου δεν ήταν να ξεκινήσει ένα κυνήγι μαγισσών, ούτε θέλω να πραγματοποιηθεί κάποιου είδους μποϊκοτάζ. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να είναι 100% ελεγχόμενοι και ποτέ δεν θα είναι, επειδή οι άνθρωποι δεν είναι ρομπότ».

Ο ίδιος έστειλε στη διαχείριση του ξενοδοχείου όλο το βίντεο που τράβηξε η κάμερά του (αμοντάριστο), ενώ δήλωσε πως σκοπός του είναι ο κόσμος να μάθει τι γίνεται μέσα στα δωμάτια των ξενοδοχείων που νοικιάζουν όταν εκείνοι δεν είναι μέσα.

Πολλοί, πάντως, παρατήρησαν πως η γυναίκα πρώτα καθαρίζει το μπάνιο και μετά στρώνει το κρεβάτι με τα ίδια… γάντια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook