Μετά τα Κεραμειά και ο Ηρακλής Νεροκούρου τοποθετήθηκε στο θέμα των αναβολικών που βρέθηκαν από την καθαρίστρια του γηπέδου Νεροκούρου.
Αναλυτικά:
To Δ.Σ του Α.Ο Ηρακλή Νεροκούρου, με αφορμή την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία βρέθηκαν στις τουαλέτες του γηπέδου των Νεροκούρου άδειες αμπούλες που περιείχαν απαγορευμένες ουσίες που χρησιμοποιούν οι αθλητές προκειμένου να έχουν αυξημένες επιδόσεις, δηλώνει τα εξής:
α) Η χρήση αναβολικών ουσιών μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και την καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Εμείς στα μέλη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος και κυρίως στην ακαδημία μας, προάγουμε το ιδεώδες του αθλητισμού και όχι την χρήση απαγορευμένων ουσιών. 
β) Στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα προπονούνται περίπου 180 αθλητές από 5 έως 45 χρονών (μεταξύ αυτών και παιδιά μελών του Δ.Σ). Έτσι αποδεικνύουμε ότι προτιμάμε τον μαζικό αθλητισμό χωρίς διακρίσεις και χωρίς φάρμακα, παρά αθλητισμό με αποκλεισμένη τη μάζα και εύνοια σε λίγους, εκλεκτούς, διακεκριμένους, αλλά αμφιβόλου καθαρότητας.
γ) Το γήπεδο Νεροκούρου, είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε άτομο, άρα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η χρήση να έγινε από άτομα που δεν σχετίζονται με τα ποδοσφαιρικά σωματεία που το χρησιμοποιούν.
δ) Συμφωνούμε με την ανακοίνωση των άλλων σωματείων που έχουν σαν έδρα τα Νεροκούρου ότι όποιος γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο να το καταθέσει στον Εισαγγελέα και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων ώστε να συνεχιστεί η έρευνα .
ε) Επίσης δεχόμαστε οποιαδήποτε έλεγχο ντόπινγκ στους ποδοσφαιριστές μας.
Η ανακοίνωση των Κεραμειών:
Με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και συνακόλουθα ρεπορτάζ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών περί εύρεσης αναβολικών ουσιών στις τουαλέτες του γηπέδου των Νεροκούρου, όπου και η έδρα της ομάδας μας, δηλώνουμε τα εξής:
Ο Α.Ο. Κεραμειά έχει αποδείξει πως βρίσκεται μακριά από τέτοιου τύπου πρακτικές και δεν τον αγγίζουν ανυπόστατα δημοσιεύματα και χαρακτηρισμοί, που μόνο κακό κάνουν στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο να το καταθέσει στον Εισαγγελέα -ο οποίος οφείλει και πρέπει να παρέμβει αυτεπάγγελτα- και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων να συνεχίσει την έρευνα για να φύγουν οι όποιες “σκιές” έχουν δημιουργηθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook