Με νεανικό παλμό ανάμεικτο με οργή πλημμύρισαν το μεσημέρι οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης των Χανίων, σε ένα απο τα μαζικότερα και πλέον δυναμικά συλλαλητήρια των τελευταίων ετών.
Εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες απο τα δέκα περίπου γυμνάσια και λύκεια της πόλης που τελούν υπο κατάληψη, βγήκαν στους δρόμους διατρανώνοντας την αντίθεσή τους με τα όσα σχεδιάζουν κάποιοι για αυτούς χωρίς αυτούς.

\"\" 

Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στον δρόμο μπροστά απο την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων και στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους. 

\"\"

\"\"

\"\"

Διερχόμενοι απο το Δημαρχείο επι της οδού Κυδωνίας, σταμάτησαν για περίπου μισή ώρα, ενώ αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τ.Βάμβουκα και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Β.Περάκη και Μ.Αδοντάκη, τους οποίους ενημέρωσαν για τους λόγους των κινητοποιήσεων.

\"\" 

Στην συνέχεια η πορεία συνεχίστηκε και οι μαθητές μέσω των οδών Πλαστήρα, Ελ.Βενιζέλου,Αν.Παπανδρέου πήγαν στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, και στην συνέχεια στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων.
Σε όλη την διάρκεια της μαζικότατης κινητοποίησης, συνεχή ήταν τα συνθήματα με κυρίαρχα τα εξής δύο: 
\”Ανδρέα Λοβέρδο δεν κάνεις ούτε για τσοπάνης\” και \”Οε Οο βάλτε πανελλήνιες απο το δημοτικό\”.

Ναπολέων Σαραντίδης
[email protected]

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook