Χθες Τετάρτη 12-11-2014 κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία Προέδρων των σωματείων μελών αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή της ΟΕΒΕΝΗ στην κινητοποίηση που έχει κηρύξει η ΓΣΕΒΕΕ για τις 27 Νοεμβρίου 2014, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή, με ΑΠΕΡΓΙΑ και αποκλεισμό του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΕΒΕΝΗ "θα προηγηθεί συγκέντρωση στα Χανιά την Τετάρτη 19/11/2014 όπου θα εξεταστεί το ενδεχόμενο διοργάνωσης απεργιακής κινητοποίησης των ΟΕΒΕ Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για ζητήματα όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το ΚΕΑΟ, ΕΝΦΙΑ, κόκκινα δάνεια, χρηματοδότηση ΜΜΕ και άλλα, να ληφθούν σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση.

Καλούνται τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων να συμβάλουν στην επιτυχία της απεργίας ενεργοποιώντας τα μέλη τους, προκειμένου τη μέγιστη συμμετοχή συναδέλφων στον αποκλεισμό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. "