Την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την αγωνία για το αύριο και το θέμα της αδειοδότησης είχαν οι παίκτες του ΟΦΗ που ξεμούδιασαν και παράλληλα πρόσφεραν θέαμα στους περίπου 1.500 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Θ. Βαρδινογιάννης» για να παρακολουθήσουν από κοντά τη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα Παλαιμάχων του συλλόγου.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου κέρδισαν τους Παλαίμαχους με 6-4 αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο και ξεχάστηκε λίγο από τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα και τους φιλάθλους της το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο κόσμος έδωσε ένα ζεστό χειροκρότημα στα παιδιά της ομάδας του ΟΦΗ επιβραβεύοντας τους για τους κόπους μιας χρονιάς, και στους Παλαίμαχους ακόμη ένα για τα όσα έχουν προσφέρει στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.

Ξεχωριστή στιγμή σίγουρα η παρουσία έστω και για λίγα λεπτά του Νίκου Αναστόπουλου με την ομάδα Παλαιμάχων του ΟΦΗ . Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής δεν είχε φορέσει ποτέ τη φανέλα της κρητικής ομάδας και το μόνο που του έλλειψε στα περίπου 25 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν το γκολ γιατί από φιγούρες και ντρίμπλες άλλο τίποτα. Άλλωστε η τέχνη δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και αν περάσουν.

Το ματς είχε συνολική διάρκεια 60 λεπτά (συνολικά τρία 20 λεπτά ) με τον Βερόν να κάνει το 1-0 με σουτ μόλις στο 3΄. Στο 8΄ οι Παλαίμαχοι απάντησαν με πλασέ του Μαρινάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1 και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 13΄ όταν ο Χριστόφορος Ανδριαδάκης πέρασε και τον Βεζυρίδη και με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 17΄ ο Ρούσεφ έφερε ξανά το ματς στα ίσια με πολύ ωραίο σούτ αλλά στο 23΄ ο Αναστόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σέρβιρε έτοιμοι γκολ στον Κορωνάκη για να γίνει το 3-2 για τους Παλαιμάχους που στη συνέχεια ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-2 με ωραίο σουτ του Ανδριαδάκη.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ουκάρ για τον ΟΦΗ και μείωσε σε 4-3 στο 34΄ με σουτ από το ύψος της περιοχής , ενώ ο Αγρίτης τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 37΄ ισοφάρισε σε 4-4 με σουτ.

Ο Βλόνταρτσικ στο 55΄ έκανε το 4-5 για τον ΟΦΗ με πλασέ σε κενό τέρμα και ο Ουκάρ με σουτ βολίδα με την λήξη του αγώνα στο 60΄διαμόρφωσε το τελικό 4-6.

ΟΦΗ : Βεζυρίδης (29΄ Κασμερίδης – 48΄Μπαρτζώκας), Ζαχαράκης, Μπερτίν, Πίτσος, Παπουλής (48΄ Βλόνταρτσικ), Κατσικογιάννης (33΄Κάλαϊτζιτς), Βερόν (33΄ Ουκάρ), Ρούσεφ (48΄ Κατσικογιάννης), Αγρίτης, Βλόνταρτσικ (33΄ Ζορμπάς), Γαλανόπουλος (33΄Σταυρακάκης)

Παλαίμαχοι ΟΦΗ : Χανιωτάκης , Φουστανάκης, Κορωνάκης, Πασσάς, Πατεμτζής, Αδάμος, Βλάχος, Τζιράκης, Ανδριαδάκης, Μαρινάκης, Αναστόπουλος.

Έπαιξαν και οι : Νιόμπλιας, Παπαγιαννάκης, Κουτσουπιάς, Σκέντζος, Αντ. Αποστολάκης, Ν. Παπαβασιλείου, Μπ. Χαραλαμπάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook