Τελικά ήταν έγκλημα πάθους, οπως δείχνουν τα στοιχεία μέχρι τώρα,  για τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας και μητέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών στην Αρκαδία.

Η γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια στην Βασκίνα Λεωνιδίου και από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί είχαν στρέψει τις έρευνές τους, σε έναν 67χρονο, συνταξιούχο οικοδόμο, με τον οποίο λεγόταν ότι η γυναίκα είχε σχέση.

Οι ψίθυροι στο χωριό, έλεγαν ότι η γυναίκα και ο συνταξιούχος οικοδόμος είχαν ερωτικό δεσμό παλαιότερα.

Ο σύζυγος της 40χρονης μητέρας, έλεγε από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της, ότι υπεύθυνος είναι μάλλον ο οικοδόμος ο οποίος δεν την άφηνε σε ησυχία…

Τελικά, ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός σήμερα, μόλις 600 μέτρα από τον τόπο που είχε βρεθεί το πτώμα της γυναίκας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας πιθανότατα έχει βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, με φυτοφάρμακο.

\"ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ από το leonidion.gr
Κι επειδή δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα του – με την οποία πιθανότατα σκότωσε τη 40χρονη – τα στοιχεία \”δείχνουν\” ότι ο συνταξιούχος οικοδόμος ενδεχομένως σκότωσε την 40χρονη και στη συνέχεια πήρε φυτοφάρμακο και αυτοκτόνησε.

Ο συνταξιούχος κρατούσε ερωτικό ημερολόγιο στο οποίο περιέγραφε τη σχέση του με την 40χρονη μητέρα
Τραγικά πρόσωπα της ιστορίας, είναι τα παιδιά αλλά και ο σύζυγος της 40χρονης κτηνοτρόφου, ο οποιος στο παρακάτω βίντεο του leonidion.gr, εξιστορούσε με λυγμούς, το πώς βρήκε τη γυναίκα του νεκρή.

Τα κομμάτια της τραγικής ιστορίας, αναμένεται να ενώσει και το ημερολόγιο, που σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν στο σπίτι του 67χρονου νεκρού, οι αστυνομικοί.

Εκεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συνταξιούχος οικοδόμος, περιέγραφε λεπτομέρειες για τη σχέση του με την 40χρονη μητέρα…

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook