Η εταιρεία Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε., ταξιδεύει τα προϊόντα της Husqvarna και της Οregon,  στην Κρήτη. Το ταξίδι, αυτή τη φορά έχει προορισμό τα Χανιά.

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014,  θα πραγματοποιηθεί επίδειξη των μηχανημάτων Husqvarna και Oregon, στις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας Αγροτικών μηχανημάτων ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ Α.Α. Ο.Β.Ε.Ε., στο 1ο χλμ. Ε.Ο. Χανίων-Κισσάμου.

Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους μηχανήματα Husqvarna, για τον αγρό, το δάσος και τον κήπο, σε πλήρη δράση, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επίδειξη του πρωτοποριακού συστήματος power sharp και της νέας σειράς μηχανημάτων μπαταρίας της Oregon.

Κατά τη διάρκεια των επιδείξεων θα ισχύσουν ειδικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα, ενώ 5 τυχεροί που θα αναδειχθούν με κλήρωση, θα κερδίσουν υπέροχα δώρα Husqvarna, καθώς και ένα αλυσοπρίονο μπαταρίας Oregon με ενσωματωμένο σύστημα power sharp, αξίας 520,00€.

Ωράριο επίδειξης: 11:30 – 14:30 & 16:30 – 20:00

\"\"

ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ Α.Α. Ο.Β.Ε.Ε.
Διεύθυνση: 1ο χλμ. Ε.Ο. Χανίων-Ρεθύμνου, Χανιά
Τηλ.: 28210 73850 – 28210 73883
email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook