Σοκ προκαλούν τα λόγια που είχε γράψει στο ημερολόγιό του ο 67χρονος δολοφόνος, της 40χρονης στην Αρκαδία.

Ο 67χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας κρατούσε ερωτικό ημερολόγιο, στο οποίο κατέγραφε με λεπτομέρειες την παράνομη σχέση τους και τις προσωπικές τους στιγμές.

«Γιατί με αρνείται; Περάσαμε τόσες όμορφες στιγμές. Γιατί δεν θέλει να με δει; Δεν μπορώ να αντέξω μακριά της. Θα \’\’φύγουμε\’\’ μαζί. Θα την σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω», φαίνεται να είναι οι τελευταίες γραμμές του ημερολογίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Στο ίδιο ημερολόγιο φαίνεται να περιέγραφε με τις καλύτερες εντυπώσεις το διάστημα του ενός μήνα, όταν πριν από τρία χρόνια η 40χρονη είχε παρατήσει τον σύζυγό της και τέσσερα παιδιά τους για να ζήσει με τον 67χρονο.

Αντίστοιχα, μελανές είναι οι σελίδες, όταν η 40χρονη μετάνιωσε και γύρισε στην οικογένειά της για να κάνει μαζί τους μια νέα αρχή. Αυτή η επιστροφή δεν είχε γίνει ποτέ αποδεκτή από τον 67χρονο, ο οποίος συνέχιζε να την πιέζει, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το ημερολόγιό του.

Τον περασμένο Μάιο το πρώην παράνομο ερωτικό ζευγάρι είχε βρεθεί αντιμέτωπο στο δικαστήριο, καθώς ο 67χρονος, μη αποδεχόμενος την κατάσταση της έστηνε «καρτέρι» με κυνηγετική καραμπίνα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook