Δεν πίστευε στην τύχη του ένας νεαρός που πήγε να κάνει ανάληψη από το Α.Τ.Μ. ενός τραπεζικού υποκαταστήματος στην Κοζάνη και βρήκε να τον… περιμένει μια κάρτα συναλλαγών, που ο νόμιμος κάτοχός της είχε ξεχάσει να την παραλάβει από το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών!
Μια και η κάρτα ήταν ακόμη ολόκληρη μέσα στην ειδική υποδοχή, χωρίς να διστάσει στιγμή ο 24χρονος πληκτρολόγησε τη λειτουργία ενημέρωσης του λογαριασμού. Όταν είδε ότι υπήρχαν μέσα αρκετά χρήματα, άρχισε να πληκτρολογεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ποσά για να τα «σηκώσει». 
Όμως, το ημερήσιο όριο ανάληψης του επέτρεψε να πάρει μόνο 500 ευρώ, τα οποία έβαλε στην τσέπη και έγινε καπνός!
Εκείνο που δεν υπολόγισε ο νεαρός, ήταν ότι οι κάμερες του Α.Τ.Μ. Και της τράπεζας τον κατέγραφαν! Έτσι, όταν ο… αφηρημένος 26χρονος ιδιοκτήτης της κάρτας ανακάλυψε ότι είχαν κλαπεί τα 500 ευρώ από το λογαριασμό του και το κατήγγειλε στην Ασφάλεια, οι αστυνομικοί χρειάστηκαν ένα μήνα για να ταυτοποιήσουν τον δράστη! 
Ο 24χρονος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου, αλλά η δικογραφία για κλοπή και απάτη με υπολογιστή που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook