Τελικά ίσως και να μην ξέρεις τα πάντα γύρω από το σεξ…

#1 Το σέλινο κάνει τους άνδρες πιο ελκυστικούς…

Έρευνες ειδικών έδειξαν ότι το σέλινο απελευθερώνει ανδροστερώνη και άλλες ορμόνες που τον κάνουν πιο ελκυστικό στις γυναίκες. Στην ουσία το σέλινο αυξάνει την επιθυμία του άνδρα για σεξ και έτσι ο οργανισμός στέλνει «μηνύματα» στο γυναικείο φύλο, που τον κάνουν ακαταμάχητο…

#2 «Κολυμπάω σαν δελφίνι»

Δεν είναι τυχαία η παραπάνω παροιμία! Ο άνθρωπος και τα δελφίνια είναι οι μόνοι οργανισμοί που κάνουν σεξ όχι μόνο για αναπαραγωγή του είδους, αλλά κυρίως για ευχαρίστηση.

#3Beauty… secret

Το ανδρικό σπέρμα περιέχει πρωτεΐνες και στοιχεία κοινά με αυτά που χρησιμοποιούνται στις αντιγηραντικές κρέμες. Οι συγκεκριμένες πρωτεΐνες ενυδατώνουν το δέρμα και χαρίζουν άμεση σύσφιξη.

#4 Γυμναστική στο κρεβάτι!

Σε μια έντονη σωματική επαφή των 30 λεπτών μπορείς να κάψεις πάνω από 200 θερμίδες. Ξέχνα λοιπόν τη συνδρομή στο γυμναστήριο και μείνε στο κρεβάτι…

#5 Φιλιά… διαρκείας

Ο μέσος όρος ωρών που περνάει φιλώντας ένα άτομο συνολικά στη ζωή του είναι 20,160λεπτά. Αυτό σημαίνει 336ώρες, 14μέρες ή 2 εβδομάδες.

#6 Ο οργασμός και οι ημικρανίες

Όταν μια γυναίκα έρχεται σε οργασμό εκκρίνει μια συγκεκριμένη ορμόνη που λέγετε ενδορφίνη. Η συγκεκριμένη ορμόνη καταπολεμά κάθε είδους πόνο. Οπότε την επόμενη φορά άσε τη δικαιολογία του «πονοκεφάλου».

#7 Fire alarm!

Σε έρευνα γυναικείου περιοδικού, το 75% των γυναικών που ρωτήθηκαν για την ultimate φαντασίωσή τους, απάντησαν ότι η στολή του πυροσβέστη είναι αυτή που θα… έσβηνε κάθε ερωτικό τους απωθημένο!

#8 Ένας και καλός…

Ακόμη μια έρευνα που έγινε από γυναικείο περιοδικό έδειξε ότι το 75% των γυναικών προτιμούν να κάνουν σεξ με μόνο έναν άντρα στη ζωή τους, ενώ μόνο το 25% των γυναικών θα προτιμούσε να έχει κάνει σεξ με 100 άντρες.

#9Τα πάντα γύρω από το σεξ

Ήξερες ότι οι άντρες σκέφτονται κάθε 7 δευτερόλεπτα το σεξ; Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά…

#10 Γιατί οι άντρες φοβούνται τις αράχνες;

Μην βιαστείς να κρίνεις έναν άντρα που φοβάται τις αράχνες, έχει τους λόγους του… Η αράχνη «μαύρη χήρα» τρώει κυριολεκτικά το σύντροφό της μετά ή κατά τη διάρκεια του σεξ. Μάλιστα, σε μια μέρα μπορεί να κατασπαράξει ακόμα και 20 αρσενικές αράχνες. Να μια καλή δικαιολογία!

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook