Ούτε ένα,ούτε δύο, αλλά 14 σταθμευμένα αυτοκίνητα είχαν \”ρημάξει\” ένας 23χρονος και ένας 28χρονος απο την Αλγερία και την Συρία αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν απο αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.
Η συγκεκριμένη δράση των δύο αλλοδαπών πραγματοποιήθηκε μέσα σε 15 ημέρες, απο τις 29 Οκτωβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου,αποκομίζοντας χρήματα και διάφορα αντικείμενα που έβρισκαν μέσα στα αυτοκίνητα συνολικής αξίας 9.750 ευρώ.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν χθεςτο πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ο 23χρονος και ο 28χρονος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για τρείς υποθέσεις κλοπών από σταθμευμένα οχήματα, που διαπράχθηκαν, προχθές (13.11.2014). 
Στην κατοχή τους καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στην οικία του 23χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο εργαλείο (μεταλλική βίδα με παξιμάδι), ένα (1) ασημένιο κόσμημα, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ένα i-pod, τρία (3) ζευγάρια γυαλιά, ενώ μέρος από αυτά αναγνώρισε ένας από τους παθόντες. 
Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook