Με το Ε/Γ-Ο/Γ «Έλυρος» να αντικαθιστά το Ε/Γ-Ο/Γ Blue Horizon, ξεκίνησε στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής η εκτέλεση του δρομολογίου από το Ηράκλειο-Πειραιά. 
Το πλοίο της ΑΝΕΚ με τους επιβάτες απο τα Χανιά, κατέπλευσε στο Ηράκλειο, περίπου στη 1 τα ξημερώματα.

Όπως ανακοίνωσε και το Λιμενικό Σώμα \”…κατέπλευσε στο λιμένα Ηρακλείου το Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΛΥΡΟΣ” Ν.Χ. 31 από λιμένα Χανίων και παρέλαβε τους ανωτέρω επιβάτες και οχήματα εκτός 31 φορτηγών και 03 λεωφορείων λόγω πληρότητας τα οποία θα εξυπηρετηθούν με σημερινό δρομολόγιο άλλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου.
Το “ΕΛΥΡΟΣ” απέπλευσε από λιμένα Ηρακλείου στις 02:15 για λιμένα Πειραιά με συνολικά 812 επιβάτες, 129 Ι.Χ.Ε., 98 Φ/Γ, 07 Δ/Κ και 03 Λεωφορεία.\”

Να υπενθυμίσουμε, ότι νωρίτερα, το βράδυ του Σαββάτου, το Blue Horizon παρουσίασε βλάβη στον καταπέλτη η οποία δεν μπορούσε να αποκατασταθεί έτσι ώστε το πλοίο να εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιο του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού \”κατά την διάρκεια φόρτωσης ενός τρέιλερ το οποίο μετέφερε ένα ερπυστριοφόρο μηχάνημα χωματουργικών εργασιών, προκλήθηκε στρέβλωση του καταπέλτη με αποτέλεσμα τη μη επαρκή σφράγισή του.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook