Την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και στο πλαίσιο του του Α΄κύκλου μαθημάτων 2014-15 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης τμ.Χανίων, με τον γενικό τίτλο: 
«10 μαθήματα-βήματα για επιτυχημένη ζωή», ο κ. Άγγελος Πατσιάς,εκπαιδευτικός, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Επενδύοντας στην ευτυχία».
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: \”Ως Α.Λ.Π. Κρήτης θελήσαμε να τιμήσουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου μ΄ένα διαφορετικό τρόπο τιμώντας έναν διαφορετικό άνθρωπο: τον Άγγελο Πατσιά, τον εκπαιδευτικό που αποτελεί σήμερα το πρότυπο του σύγχρονου εκπαιδευτικού διδάσκοντας την ευτυχία στο απομακρυσμένο χωριό του Φουρφουρά στο Ρέθυμνο.
Αποτελεί ελάχιστο χρέος όλων μας η ανάδειξη ανθρώπων όπως ο Άγγελος Πατσιάς, που με την φαντασία την γνώση την επιμονή την υπομονή και την αγάπη τους γι αυτό που κάνουν καταφέρνουν θαύματα, κάνοντας μας έτσι να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά για την χώρα μας αρκεί να θελήσουμε να τους μιμηθούμε ο καθένας στο τομέα του.
Την διάλεξη εκτός των σπουδαστών του Α.Λ.Π. μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι Χανιώτες ενδιαφέρονται καθώς και οι εκπαιδευτικοί των Χανίων τους οποίους και προσκαλούμε ιδιαιτέρως.
Οι συμμετέχοντες σ’ αυτόν τον κύκλο μαθημάτων θα μάθουν πως βήμα-βήμα θα κατακτήσουν την επιτυχημένη ζωή που ο καθένας επιθυμεί για τον εαυτό του.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook