Από τις 15 Νοεμβρίου η δημοπρασία από το Δημοπρατήριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιεράπετρας γίνεται ηλεκτρονικά.
Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΑΣ αναφέρονται τα εξής:
\”Η επιλογή μας αυτή ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα δεδομένα και στις ανάγκες εξυγίανσης ολόκληρης της διαδικασίας που αφορά τη διακίνηση, δημοπρασία και εμπορία των αγροτικών προϊόντων.
Διασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο συνθήκες διαφάνειας και κανόνες λειτουργίας στον τρόπο δημοπράτησης σε όφελος των παραγωγών.
Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής προβλέπεται για το επόμενο διάστημα η δυνατότητα δημοπρασίας από απόσταση και εντάσσεται στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού για εφαρμογή πλήρως του συστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου.
Στο επόμενο διάστημα θα σας παρουσιάσουμε την ολοκληρωμένη πρότασή μας που θα αφορά τον τρόπο και το χρόνο πληρωμής των παραγωγών μας, τις προσφορές και διευκολύνσεις για τους παραγωγούς-μέλη μας, τις δυνατότητες που υπάρχουν μέσω της σύνδεσης με τις υπόλοιπες δραστηριότητες της Ένωσης – Κατάστημα Γεωργικών Εφοδίων, Συσκευαστήριο Αγροτικών Προϊόντων κλπ, με στόχο μας την κάλυψη των καλλιεργητικών αναγκών και τη μείωση του κόστους παραγωγής.
Με μια νέα αντίληψη αλλάζουμε τα δεδομένα, οικοδομούμε τους Συνεταιρισμούς Νέας Γενιάς. Στηρίζουμε τον παραγωγό, την τοπική οικονομία και κοινωνία\”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΑΣ Ιεράπετρας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook