Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης θα βρίσκεται στα Χανιά, προκειμένου να παρουσιάσει την ‘’GREKLAND PANORAMA’’, την Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην Σουηδία αποκλειστικά για την Ελλάδα, που διοργανώνει η North Events στην Στοκχόλμη, 13-15 Φεβρουαρίου 2015.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο AVRA CITY στο κέντρο της πόλης των Χανίων ( Τζανακάκη 23).

Στα θέματα που θα αναπτυχθούν συμπεριλαμβάνονται το αναλυτικό προφίλ της έκθεσης, τομείς / κλάδοι παρουσίασης: τουρισμού – γαστρονομίας – πολιτισμού, marketing και διαφήμιση της έκθεσης στην Σουηδία, ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη όλων των μεγαλύτερων tour operators της Σουηδίας, καθώς και αναφορά σε αποτελέσματα μελέτης που αφορά το προφίλ του Σκανδιναβού επισκέπτη από τον κο Λεωνίδα Μπαμπάνη, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας North Events.

Την 2η \”GREKLAND PANORAMA\” υποστηρίζουν εκ νέου οι μεγαλύτεροι tour operators της Σκανδιναβίας, όπως οι: Apollo Kuoni, TUI Fritidsresor, Airtours, VING, Solresor και TEMA Resor, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook