Εικονικό Δημοτικό Συμβούλιο με μαθητές και θέμα: «Έχεις φωνή…μίλα» θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Χανίων, παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, αύριο, Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014, στις 11.00. 
Η εν λόγω συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς κάθε Γυμνάσιο του Δήμου Χανίων θα εκλέξει έναν αντιπροσώπο, ο οποίος και θα συμμετέχει στη συνεδρίαση. 
Την Τετάρτη 19/11/2014, στις 11.00, στο ΚΑΠΗ Βαμβακοπούλου οι ηλικιωμένοι – μέλη του ΚΑΠΗ θα αφηγηθούν στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακοπούλου τις εμπειρίες τους από την περίοδο της δικτατορίας. 
Στις 12.30 της ίδιας ημέρας στο ενοριακό πολιτιστικό κέντρο του Ι.Ν. Παναγιάς στα Κουνουπιδιανά το ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου διοργανώνει ομιλία από τον πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Γιάννη Φίλη, για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και την περίοδο της δικτατορίας. Την ομιλία θα παρακολουθήσουν τα δύο τμήματα της Ε΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κουνουπιδιανών. 
Στο μεταξύ, συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Συμμετοχική Δημοκρατία: Μοιράζομαι – Προτείνω – Αποφασίζω» με παράλληλη απόδοσή της στη νοηματική, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Χανίων την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014, στις 20:00. 
Στη συζήτηση θα συμμετέχουν τρεις (3) διακεκριμένοι επιστήμονες και δημοσιογράφοι:
α) ο Στέλιος Κούλογλου: Δημοσιογράφος, 
β) ο Γιώργος Παπακωνσταντής: Διδακτωρ Πολιτικής Κοινωνιολογίας,Πρώην σύμβουλος της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ε.Ε και 
γ) ο Αντώνιος Γεωργούλας: Καθηγητής στον Τομέα Θεωρίας και Μεθοδολογίας των Κοινωνικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Ματθαίος Φραντζεσκάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook