Σε μήνυμά του για την επέτειο απο την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ.Απόστολος Βουλγαράκης,αναφέρει τα εξής:
\”Τιμούμε σήμερα μία από τις σημαντικότερες στιγμές της Νεότερης Ιστορίας της χώρας μας. 
41 χρόνια μετά, τα μηνύματα της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα και αναζητούν επιτακτικά απάντηση, καθώς η σημερινή Ελλάδα, ζητά «ΨΩΜΙ», έχει ανάγκη καλύτερης «ΠΑΙΔΕΙΑΣ», ανάγκη καλύτερης Δημοκρατίας. 
Σήμερα η ελληνική κοινωνία, και ιδίως η νεολαία μας αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή οικονομική κρίση που διαπερνά και όλα τα άλλα επίπεδα οργάνωσής της, το κοινωνικό, το πολιτισμικό, το αξιακό. 
Η μάστιγα της ανεργίας και ιδιαίτερα των νέων πρέπει να πάρει τέλος. Να σταματήσει η αιμορραγία της μετανάστευσης των νεαρών επιστημόνων μας, αυτών που αποτελούν το μεγάλο κεφάλαιο για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας. 
Η Νέα Γενιά, γενιά της κρίσης, μαζί με ολόκληρο το λαό οφείλουμε να αφυπνιστούμε και συλλογικά να διεκδικήσουμε τη χώρα που μας αξίζει. 
Επαναπροσδιορίζοντας τους στόχους μας, όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τις σημερινές δυσμενείς συνθήκες, δίνοντας στην Ελλάδα, νέα πνοή και όραμα για το μέλλον. 
Η Ιστορία της Πατρίδας μας, μας διδάσκει ότι όσες φορές είμαστε ενωμένοι, μεγαλουργούμε. 
«Λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος».\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook