Η επαναφορά των καταγγελιών βιασμού από θύματά του στο προσκήνιο φέρνουν σε αμηχανία τον διάσημο ηθοποιό BIlly Cosby που αρνείται να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση.

Το συναίσθημα της οργής μεγαλώνει για τις κατηγορίες δεκάδων γυναικών περί βιασμού τους από τον 77χρονο ηθοποιό στο παρελθόν.

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη, ο ηθοποιός ρωτήθηκε ανοιχτά από τον δημοσιογράφο. Στο ερώτημα που του έθεσε για τις σοβαρές κατηγορίες βιασμού, ο Bill Cosby, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Scott Simon, κούνησε το κεφάλι του και το δάχτυλο και απλά χαμογέλασε.

Ακολούθησε μόνο σιγή από την πλευρά του διάσημου ηθοποιού.

Μία ημέρα αργότερα, ο δικηγόρος του διάσημου ηθοποιού ανέφερε πως δεν πρόκειται να σχολιάσει αναξιόπιστες καταγγελίες βιασμού δεκαετίας.

\”Το γεγονός ότι επαναλαμβάνονται δεν σημαίνει ότι κάνει τις καταγγελίες αληθινές\”, υπογράμμισε.

Το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο όταν τον περασμένο μήνα ο κωμικός Hannibal Buress αποκάλεσε τον Bill Cosby βιαστή σε ένα stand up comedy, διερωτώμενος αν ο κόσμος θυμάται πως έχει κατηγορηθεί από 13 γυναίκες.

Οι καταγγελίες δεν είναι καινούριες, με κάποια από τα θύματά του να έχουν μιλήσει για βιασμό με τη χορήγηση χαπιών βιασμού από τον διάσημο ηθοποιό.

Η Barbara Bowman, ένα από τα θύματά του, δημοσίευσε ένα κείμενο την περασμένη Πέμπτη στη Washington Post με τίτλο \”ο Bill Cosby με βίασε. Γιατί ο κόσμος χρειάστηκε 30 χρόνια για να πιστέψει την ιστορία μου;\”.

Το σκοτεινό παρελθόν του Bill Cosby εξακολουθεί να τον στοιχειώνει, προκλώντας του μεγάλα προβλήματα σε μια περίοδο που ετοίμαζε την επανεμφάνισή του με ένα σόου και μια σειρά στο NBC.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook