​Αποτροπιασμό προκαλεί ένα έγκλημα τιμής στην περιοχή Ντενιζλί, της Τουρκίας, με θύμα έναν 16χρονο. Ο έφηβος βρήκε φριχτό θάνατο, επειδή είχε σεξουαλική επαφή με την συνομήλικη κοπέλα του, την οποία αρνήθηκε να παντρευτεί. Έτσι οι συγγενείς της, τον απήγαγαν, τον βασάνισαν και τον έθαψαν ζωντανό!!!

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο πατέρας της 16χρονης κι ένας από τους δράστες της στυγερής δολοφονίας, δήλωσε πως πρόκειται για έγκλημα τιμής! Η οικογένεια της κοπέλας, αναφέρει ότι το θύμα εξέθεσε την έφηβη, καθώς αν και είχαν κάνει σεξ, ο μαθητής δεν ήθελε να την παντρευτεί.

Το άτυχο αγόρι εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα… Οι γονείς του ενημέρωσαν τις Αρχές, οι οποίες έψαχναν παντού για να τον βρουν. Τελικά, το άψυχο κορμί του, βρέθηκε την Κυριακή σε ένα δάσος, της περιοχής.

Όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατος του προκλήθηκε από ασφυξία, καθώς τον έθαψαν ζωντανό και οι πνεύμονες του γέμισαν με χώμα. Η αστυνομία, αποκάλυψε ότι πριν τον θάψουν ζωντανό, ο νεαρός έζησε ένα μαρτύριο, αφού οι δράστες τον βασάνισαν και τον μαχαίρωσαν συνολικά 65 φορές σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Μάλιστα, ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος είναι στα χέρια της αστυνομίας μαζί με τον αδελφό της, ομολόγησε ότι ο 16χρονος ήταν ζωντανός και μιλούσε μέχρι τη στιγμή που τον έθαψαν.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook