Και φέτος ο Ελληνο-Γαλλικός Σύλλογος Χανιών, τηρώντας την παράδοση, θα γιορτάσει μαζί σας τον ερχομό του Beaujolais Nouveau.

Την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου, στις 20 /11 2014 , ώρα 21.30, στο Legends.

Η κυκλοφορία του Beaujolais Nouveau, σηματοδοτεί την έναρξη της νέας χρονιάς στον κόσμο του κρασιού. Η «οινολογική πρωτοχρονιά» όπως θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε, είναι γεγονός που πλαισιώνεται με γιορτές και εκδηλώσεις όχι μόνο στη Γαλλία αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο για τα τελευταία 63 χρόνια.

Όπως επιβάλει το έθιμο, το πρώτο κρασί της χρονιάς θα σερβιριστεί στα Χανιά , το βράδυ της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου στο Legends (Προφήτη Ηλία, 68 Χαλέπα). Μη χάσετε την ευκαιρία να είστε οι πρώτοι που θα το δοκιμάσετε!

Η φετινή καλλιεργητική περίοδος έχοντας θέσει υψηλά στάνταρ κατάφερε να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι οινοποιοί είναι ενθουσιασμένοι με τις καιρικές συνθήκες του τρύγου και θεωρούν το 2014 ως μια μεγάλη χρονιά για την περιοχή.

Έτσι μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουν εξασφαλιστεί όλες οι αναγκαίες και ικανές συνθήκες …..για πολλές συγκινήσεις την Πέμπτη σε μια Βραδιά Κρασιού με Γαλλικές μελωδίες

Το Beaujolais Nouveau θα γεμίσει και πάλι τα ποτήρια σας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook