Σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 4 το απόγευμα, μετέτρεψαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό την 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει για αύριο Δευτέρα, 6 του μηνός, προκειμένου «να εξυπηρετηθεί και να διευκολυνθεί η ειρηνική συγκέντρωση της σύγχρονης \”Εκκλησίας του Δήμου\”.

Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι τα νέα μέτρα που έρχονται κατ΄ επιταγή της τρόικας «δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους και για το λόγο αυτό ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΗΣΑΠ, την ίδια ημέρα από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη των δρομολογίων, θα παραμείνει κλειστό το τμήμα Ταύρος-Μοναστηράκι, λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού για το ανωτέρω τμήμα θα γίνεται με τις ήδη υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές.

Επίσης, από την Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011, η συγκοινωνία θα διεξάγεται από τον Πειραιά έως την Κηφισιά με συρμούς που θα εκτελούν δρομολόγιο με μία υποχρεωτική μετεπιβίβαση στην κεντρική αποβάθρα της Ομόνοιας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook