Ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ έριξε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση με την τρόικα.

\”Δεν υλοποιήσαμε τη συμφωνία και τώρα μας πιέζει η τρόικα\” είπε μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, υποστηρίζοντας ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γ. Κουτρουμάνη, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά υπάρχουν και θέματα που δεν μπορεί να κάνει πίσω.

\”Η κυβέρνηση έχει υπογράψει το μνημόνιο και έχει δεσμευθεί για αλλαγή συνδικαλιστικού νόμου. Ο κ. Βρούτσης έχει παρουσιάσει συνολικό νόμο για τα συνδικαλιστικό και το ΠΑΣΟΚ το απέρριψε\”, επέμεινε ο κ. Γεωργιάδης.

Οι δηλώσεις Γεωργιάδη, προκάλεσαν την αντίδραση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη.

\”Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ Γεωργιάδης παρουσιάζεται στα κανάλια ως αυτόκλητος υπερασπιστής της Τρόικα κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ γιατί αντιδρά στην μείωση των κύριων συντάξεων, στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και στην αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα.

Ο κ Γεωργιάδης ζητάει να κατεβάσουμε τα παντελόνια σε παράλογες απαιτήσεις. Επιτέλους ας τον μαζέψει κάποιος από το κόμμα του, γιατί υπονομεύει ευθέως τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Τελικά είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ή της Τρόικα;\” έγραψε στο Facebook.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook