Σε δήλωση του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου, Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, εκφράζει τις πολλές ευχαριστίες και την βαθιά ευγνωμοσύνη του Δ.Σ. του Αννουσάκειου προς το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για την ευγενική δωρεά 200.000,00€ η οποία αφορά την δημιουργία θεραπευτικής πισίνας και τον πλήρη εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του Φυσικοθεραπευτηρίου που βρίσκεται εντός του Ιδρύματος, με τα τελειότερα όργανα Φυσικοθεραπείας. Σημειώνει μεταξύ άλλων ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος: «Αν δεν μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα για τους άλλους, κάνε πολλά μικρά με σπουδαία Αγάπη!

Τη διακονία αυτή της αγάπης προς τον πάσχοντα και εμπερίστατο συνάνθρωπο μας προσπαθεί, σιωπηλά και αθόρυβα, να εκπληρώσει η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου μέσα από τις ολοένα αυξανόμενες δράσεις του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Ιδρύματος Της. Φιλοξενία –φροντίδα- περίθαλψη ενενήντα (90) ανήμπορων αδελφών μας, τέσσερα Φυσικοθεραπευτήρια, Κινητή Ιατρική Μονάδα, Κοινωνικό Ιατρείο, Κοινωνικό Οδοντιατρείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Οργανωμένο Δίκτυο Εθελοντών, Κοινωνική κουζίνα προσφοράς 1500 μερίδων φαγητού εβδομαδιαίως, μερικές από τις δράσεις του Αννουσάκειου.

Η διακονία αυτή έχει ως στήριγμα και καταφυγή την αρχοντιά και φιλοτιμία των δεκάδων-εκατοντάδων επώνυμων και ανώνυμων που από το περίσσευμα της αγάπης τους, της αγάπης σας στηρίζετε, ουσιαστικά και έμπρακτα, τις δράσεις του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου. Ευχαριστίες από καρδιάς και ευγνωμοσύνη πολλή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για την ευγενική δωρεά των 200.000,00€. Η χορηγία αυτή θα ανεβάσει «ακόμα ψηλότερα», την ποιότητα και τις παροχές του Αννουσάκειου», καταλήγει ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook