Ιστορικές στιγμές ζει η πόλη των Χανίων από αθλητικής άποψης, αφού για πρώτη φορά θα φιλοξενήσουν αγώνα της Εθνικής ομάδας Ανδρών, έστω κι αν αυτός δεν είναι επίσημος, αλλά διεθνές φιλικό.
Όλες αυτές τις ημέρες οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις ώστε το γήπεδο Περιβολίων να υποδεχθεί τον αγώνα Ελλάδα-Σερβία.
Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και στις κερκίδες αναμένεται να μην πέφτει… καρφίτσα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα θέλει τη νίκη τόσο για ψυχολογικούς, όσο και βαθμολογικούς λόγους, αφού ακόμα και τα αποτελέσματα στα φιλικά επηρεάζουν το FIFA Ranking.
Ο υπηρεσιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Καρέλη, που αποχώρησε με θλάση α\’ βαθμού στο γαστροκνήμιο από την τελευταία προπόνηση στο Μάλεμε.
Για τον αγώνα με τη Σερβία υπολογίζονται οι Καρνέζης, Καπίνο, Γλύκος, Τοροσίδης, Μανωλάς, Μόρας, Καράμπελας, Μανιάτης, Μπακάκης, Τασουλής, Παπαδόπουλος, Βύντρα, Μάνταλος, Αθανασιάδης, Σάμαρης, Τζιόλης, Κονέ, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας, Κολοβός, Ντίνας.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Σέρβοι που θα παραταχθούν κι αυτοί με υπηρεσιακό προπονητή τον Ράντοβαν Κούρτσιτς, που υπολογίζει στους:
Στοΐκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Μίτροβιτς, Τόμοβιτς, Τόσιτς, Μάτιτς, Γκουντέλι, Τόσιτς, Γιόγιτς, Μάρκοβιτς, Λάζοβιτς, Μπρκιτς, Ραΐκοβιτς, Ρουκάβινα, Μαξίμοβιτς, Πέτροβιτς, Αλ. Μίτροβιτς, Τζόρτζεβιτς, Τζούρισιτς.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιρλανδός Νιλ Ντόλι, με βοηθούς τους Ντέρμοντ Μπράουτον και Κιάραν Ντέλανι και 4ο διαιτητή τον Ηρακλειώτη Μιχάλη Κουκουλάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook