\”Αναδίπλωση\” Πλακιωτάκη, αφού μετά την κατακραυγή του συνόλου των φορέων του Ηρακλείου για τις θέσεις κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Ηρακλείου ο υφυπουργός Εργασίας δεσμεύτηκε ότι θα δώσει τις θέσεις που λείπουν πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι ο Δήμος Ηρακλείου θα ενισχυθεί με περισσότερες από εκατό θέσεις εκτός αυτές που ήδη έχει κατοχυρώσει.
Μιλώντας πριν από λίγο στην Εκπομπή της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ CRETA \”ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ\” και στην Κατερίνα Ψαρουδάκη,δεσμεύτηκε ότι \”θα επανεξετάσει το αίτημα του Δήμου Ηρακλείου για επιπλέον θέσεις από το συγκεκριμένο πρόγραμμα\”.
Να σημειωθεί ότι οι πιέσεις ήταν ασφυκτικές προς το πρόσωπο του τις τελευταίες ώρες, ενώ οι κατηγορίες που δέχτηκε για παλαιοκοματισμό από το σύνολο των ΜΜΕ ενημέρωσης επέβαλαν την εφαρμογή του αυτονόητου.
Οι θέσεις του Γ.Πλακιωτάκη φαίνεται να ικανοποίησαν την πλευρά της Λότζια που επέμεινε με πίεση προς αυτή την κατεύθυνση.
Η Υπουργική απόφαση ωστόσο μπορεί να δεχθεί τροποποίηση αφού οι θέσεις που πλεονάζουν στην Ελληνική Επικράτεια θα μεταφερθούν στο Δήμο Ηρακλείου.

Κώστας Συλιγάρδος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook