Η Ζιζέλ Μπούντχεν, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση ακόμη μιας πρωτιάς, καθώς πρόκειται να γίνει το πρώτο μοντέλο δισεκατομμυριούχος στην ιστορία.

Το διάσημο τοπ μόντελ έχει συνεχή παρουσία τα τελευταία δέκα χρόνια στη λίστα του περιοδικού με τους 100 πλουσιότερους celebrities στον πλανήτη, ενώ τον τελευταίο καιρό είναι περισσότερο απασχολημένη με την προώθηση της σειράς εσωρούχων με την υπογραφή της Gisele Bundchen Brazlilian Intimates, των προϊόντων περιποίησης δέρματος Sejaa Pure Skincare και της σειρά με σανδάλια που υπογράφει η ίδια και κυκλοφορούν στο εμπόριο σε συνεργασία με την εταιρία Grendene.

«Σύμφωνα με πρόσφατες αναλύσεις στην εφημερίδα Folha de Sao Paulo, η Ζιζέλ Μπούντχεν έχει την δυνατότητα να προσθέσει στο ετήσια εισόδημά της -που αγγίζει τα 45 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο- περίπου 19 εκατομμύρια ακόμα» αναφέρεται στο δημοσίευμα του περιοδικού Forbes.

Στη λίστα του 2011 το 30χρονο μοντέλο φιγουράρει στην 60η θέση των 100 ισχυρότερων celebrities ενώ ο 33χρονος σύζυγός της Τομ Μπρέιντι, βρίσκεται στο νούμερο 55 έχοντας ετήσια έσοδα που αγγίζουν τα 31 εκατομμύρια δολάρια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ένα γιο τον Μπέντζαμιν, που είναι μόλις 18 μηνών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook