Ποδοσφαιριστής στα ξένα και κατά περίσταση… μοντέλο έγινε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας άσος φωτογραφήθηκε πρόσφατα με δημιουργίες των διάσημων Ιταλών μόδιστρων Dolce & Gabanna. Και δεν ήταν μια φωτογράφηση όπως αυτά που είχε συνηθίσει, δηλαδή με σορτσάκια, φανέλες και αθλητικά παπούτσια, αλλά στο στούντιο, με πανάκριβα ρούχα ενός εκ των πιο γνωστών παγκοσμίως οίκων μόδας.

Πριν από περίπου ένα μήνα φωτογραφήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Μίλαν για λογαριασμό της εταιρείας Dolce & Gabanna. Εμπειρία σίγουρα ασυνήθιστη για τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος άκουγε με προσοχή τις συμβουλές των διάσημων σχεδιαστών, δίπλα σε παίκτες όπως ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και ο Τζενάρο Γκατούζο.

Τι λέει ο ίδιος για αυτή την εμπειρία του;

«Όσον αφορά στη συγκεκριμένη φωτογράφιση, στην Ιταλία θεωρείται κάτι πολύ απλό και συνηθισμένο. Μιλάμε για ρουτίνα. Άλλωστε μη ξεχνάς ότι είμαστε στο Μιλάνο, εδώ όλοι με τη μόδα ασχολούνται. Μπορεί μάλιστα να ασχολούνται λιγότερο με το ποδόσφαιρο και περισσότερο με τις νέες τάσεις της μόδας», είπε ο ποδοσφαιριστής στην «Real life.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook