Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από την Σκανδιναβική τουριστική αγορά και για την επόμενη τουριστική περίοδο , ενώ καταλυτικό ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση θα διαδραματίσει και η νέα τουριστική Έκθεση Grekland Panorama που διοργανώνει στην Σουηδία, αποκλειστικά για την Ελλάδα, η North Events.
Οι λεπτομέρειες για την νέα Grekland Panorama που θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη 13-15 Φεβρουαρίου 2015, παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων με κεντρικό ομιλητή τον CEO της North Events κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη.
Ο κ. Μπαμπάνης, αφού επεσήμανε πως στην έκθεση η Κρήτη ως «ναυαρχίδα» της Grekland θα έχει και το μεγαλύτερο περίπτερο, μιλώντας στο Flashnews.gr είπε:
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κ. Μανώλης Γιαννούλης ανέφερε τα εξής:
Κατα την έναρξη της εκδήλωσης ο Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κ. Κυριάκος Παπαδάκης έδωσε τα παρακάτω στοιχεία για τις επισκέψεις Σκανδιναβών στην Κρήτη:
Φέτος στο Αεροδρόμιο «Γ.Δασκαλογιάννης» έγιναν 932.000 αφίξεις από 851.000 πέρυσι.
Μόνο από Σουηδία υπήρξαν 35.000 περισσότερες αφίξεις ενώ το 52% των συνολικών αφίξεων προέρχεται από Σκανδιναβικές χώρες.
Στην συνέχεια ο CEO της North Events κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης ξεκίνησε την παρουσίαση της Greekland Panorama επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για την μοναδική αμιγώς ελληνική έκθεση στην Σουηδία αλλά και στην Ευρώπη.

\"\"

Η διοργανώτρια εταιρία North Events δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στην Σκανδιναβική αγορά με εκθέσεις, road shows, εκδόσεις και από το διαδίκτυο με την σελίδα gogreecenow.com.
Πέρυσι από τους επισκέπτες στην Έκθεση Grekland Panorama δημιουργήθηκε ένα μεγάλο database από 6.500 email και στοιχεία επικοινωνίας από τους επισκέπτες. 

\"\"

Ένα άλλο όφελος από την περυσινή έκθεση ήταν η μεγάλη συμμετοχή των tour operators οι οποίοι μόνο από τις 2 ημέρες της έκθεσης έκαναν τζίρο 1.200.000 κορώνες Σουηδίας, και πούλησαν όλα τα πακέτα που είχαν σχεδιάσει για την Ελλάδα στην διάρκεια της έκθεσης.
Η φετινή έκθεση θα γίνει με την συνεργασια του Δημου Στοκχόλμης και την υποστηρίζουν εκ νέου οι μεγαλύτεροι tour operators της Σκανδιναβίας, όπως οι: Apollo Kuoni, TUI Fritidsresor, Airtours, VING, Solresor και TEMA Resor, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook