Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Νέος Σαμψών, προχωρώντας σε μία σημαντική πρωτοβουλία.
Ο πρόεδρος του συλλόγου του Στύλου Κώστας Τζιγκουνάκης, συνοδευόμενος από την ταμία Μαρία Πισσαδάκη και τον γενικό αρχηγό Γιώργο Βολακάκη βρέθηκαν την Τρίτη (18/11) στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Χωριού, όπου παρέδωσαν στη διευθύντρια κ. Βέρα Κοντού, παρουσία και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Νίκου Πολυχρονάκη, οκτώ μπάλες διαφόρων αθλημάτων για τις ανάγκες άθλησης των παιδιών.
Ο Νέος Σαμψών προχώρησε σε αυτή την προσφορά έπειτα κι από το σχετικό αίτημα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων με τον πρόεδρο κ. Τζιγκουνάκη να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός ακόμα και μέσα στα πλαίσια του σχολειού  είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τα παιδιά μας».
 
Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Πολυχρονάκης ευχαρίστησε θερμά το Νέο Σαμψών για την ευγενική προσφορά του κι ευχήθηκε στην ομάδα καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β\’ ΕΠΣΧ και επίτευξη των στόχων της.
Η χαρά στα πρόσωπα των μικρών μαθητών ήταν διάχυτη και ο ενθουσιασμός μεγάλος αφού έχουν τη δυνατότητα πλέον να αθληθούν υπό καλύτερες συνθήκες και να περνάνε πιο ευχάριστα τις ώρες των διαλειμμάτων τους.
  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook