Το σαββατοκύριακο 29 και 30 Νοεμβρίου ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων "Ο Παγκρήτιος" διοργανώνει σεμινάριο αναθεώρησης ισχύς ταυτοτήτων στα Χανιά, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Χανίων και σε συνεργασία με τον Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμός Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων «Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ», υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων (Ε.Π.Σ.Χανίων) και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΠΠΕ), διοργανώνει στις  29-30 Νοεμβρίου 2014
σεμινάριο αναθεώρησης ισχύς ταυτοτήτων στα Χανιά, όπως προβλέπεται από την συνθήκη της ΟΥΕΦΑ και τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ.

Υποχρέωση συμμετοχής έχουν όλοι οι προπονητές (ΟΥΕΦΑ Α΄- ΟΥΕΦΑ Β΄ και εξομοιωμένοι γυμναστές) που έχουν πάρει τα διπλώματά τους (ταυτότητες για γυμναστές), μέχρι 31-12-2012 .

Επειδή ο αριθμός συμμετοχής στο εν λόγω σεμινάριο είναι περιορισμένος θα τηρηθεί προτεραιότητα.
Το Παράβολο συμμετοχής ορίστηκε στα 50 ευρώ.                    

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα απευθύνεστε στον Γραμματέα και στον Ταμία του Συνδέσμου, κ.κ.Δημήτρη Ανθούση, Χρήστο Παπαδογιάννη στα τηλέφωνα, 6947032566-6976868153, αντίστοιχα. .

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ                ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ