Από τη Δευτέρα 24-11-2014 και για περίπου 60 ημέρες θα ισχύει η σχετική διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης σε τμήμα της επαρχιακής οδού Χανίων – Ομαλού, στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Δ.Ε. ΘΕΡΙΣΟΥ (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΔΡΟΦΟΡΕΑ ΑΓΙΑΣ – ΜΥΛΩΝΙΑΝΩΝ), ΥΠΟΕΡΓΟ: ΔΙΚΤΥΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ».

Πιο συγκεκριμένα από Δευτέρα 24-11-2014 και τουλάχιστον έως 20-01-2015 είναι απαραίτητη η διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα της επαρχιακής οδού Χανίων – Ομαλού, για συνολική απόσταση 2,6 χιλιομέτρων (από το 5.9 χλμ. έως το 8,5 χλμ.), ούτως ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, στα πλαίσια της υλοποίησης του προαναφερθέντος έργου, με την τοποθέτηση τόσο κεντρικού αγωγού μήκους περίπου 2 χλμ., όσο και για την κατασκευή δευτερευόντων δικτύων που θα εξυπηρετήσουν τους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Έτσι, όπως φαίνεται και στον σχετικό χάρτη της περιοχής, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την παράλληλη παρακαμπτήρια δημοτική οδό διπλής κατεύθυνσης (κόκκινο χρώμα διαδρομής), δηλαδή οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση από Χανιά προς Ομαλό θα στρίβουν, στην αμέσως επόμενη διασταύρωση μετά το κτίριο του ΟΑΚ, δεξιά προς Λίμνη Αγιάς – Κυρτωμάδω με κατεύθυνση προς το χωριό Κυρτωμάδως. Πριν την είσοδο στον οικισμό του χωριού, θα στρίβουν αριστερά προς το χωριό Αγιά και θα καταλήγουν ξανά στην επαρχιακή οδό Χανίων – Ομαλού. Η αντίστροφη διαδρομή θα ακολουθείται από τους οδηγούς που κινούνται με κατεύθυνση από Αλικιανό προς Χανιά.

Για την ομαλότερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών, θα υπάρχει σε καίρια σημεία η αναγκαία σήμανση.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν το αντίστοιχο διάστημα, όμως για λόγους ασφαλείας των διερχομένων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου, επιβάλλεται η τήρηση της σχετικής απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook