Με εκπροσώπους γονέων και μαθητών σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ιεράπετρας τα οποία στη συντριπτική πλειοψηφία τους τελούν υπό κατάληψη συναντήθηκε σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργος Ματαλλιωτάκης .

Από τον κ. Ματαλλιωτάκη, επιτροπή μαθητών, ζήτησε τη βοήθεια του νοσοκομείου για την διενέργεια των καρδιολογικών τους εξετάσεων οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου. μπάσκετ και βόλεϊ που ξεκινούν την Τρίτη 25 Νοεμβρίου.

Κλήθηκαν σε σύσκεψη που έγινε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του δήμου Ιεράπετρας κ. Κ.Ορφανουδάκης, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων ΕΠΑΛ κ. Αικατερίνη Αγαπουλάκη και επιτροπή μαθητών.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του διοικητή του νοσοκομείου Ιεράπετρας ο οποίος σε συνεννόηση με την Καρδιολογική Κλινική προγραμμάτισε τις ημερομηνίες των καρδιολογικών εξετάσεων σε 100 μαθητές.

Έτσι την ερχόμενη Κυριακή 23 του Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί θα εξετασθούν 25 μαθητές και την ίδια μέρα στις 19.00 το απόγευμα θα εξετασθούν άλλοι 25 μαθητές.

Ο έλεγχος θα συνεχισθεί και τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί όπου το νοσοκομείο θα δεχτεί 25 μαθητές και θα συνεχιστεί στις 19.00 το απόγευμα με ισάριθμους μαθητές.

Τον καρδιολογικό έλεγχο θα κάνει ο καρδιολόγος του νοσοκομείου. Αντώνης Τσικαλουδάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Ματαλλιωτάκης ευχαρίστησε για την προθυμία τους τον καρδιολόγο Αντώνη Τσικαλουδάκη αλλά και τη διευθύνουσα της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου για την άμεση ανταπόκριση τους και την εξασφάλιση προσωπικού, τονίζοντας ότι από τέτοιου είδους συνεργασίες και καθημερινό αγώνα αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες υγείας στην περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook