Τη Δευτέρα που μας πέρασε η Apple έδωσε ένα ακόμη update στο πολύπαθο iOS 8 το οποίο είχε στόχο να βελτιώσει την επίδοση και την σταθερότητα των παλιότερων iPhone 4s και iPad 2 αλλά όπως φαίνεται το iOS 8.1.1 φέρνει νέα προβλήματα. Πολλοί είναι οι χρήστες που άρχισαν να αναφέρουν σοβαρά προβλήματα αφού έκαναν την αναβάθμιση.

Στην επίσημη Apple Support Communities page πολλοί χρήστες iPhone 4s αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Wi-Fi το οποίο δεν είναι σταθερό. Επίσης υπάρχουν παράπονα για copy/define feature στο Safari το οποίο δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί ενώ χρήστες του iPad mini αναφέρουν προβλήματα υπερθέρμανσης όταν παίζουν παιχνίδια.

Τα απανωτά προβληματικά updates είναι αυτά που έχουν κάνει πολλούς χρήστες i συσκευών να μην παίρνουν τις αναβαθμίσεις. Το iOS 8 έχει τον χαμηλότερο ρυθμό υιοθέτησης από κάθε άλλη έκδοση του iOS, 45 μέρες μετά την κυκλοφορία του έχει φτάσει στο 50% των συσκευών πράγμα που δεν ακούγεται κακό αλλά σε σύγκριση με το αντίστοιχο 80% του iOS 7 πέρσι, είναι πολύ λιγότερο.

Λογικά η Apple ετοιμάζει νέο update το οποίο θα έρθει να λύσει τα παραπάνω προβλήματα και όσα προκύψουν.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook