Το να χάσει κανείς την πιστωτική του κάρτα μπορεί να αποδειχθεί πολύ επώδυνο για την τσέπη του. Αν και υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας για την παράνομη και χωρίς την θέλησή του χρήση της, υπάρχουν και κάποια «παραθυράκια» που μπορεί να κάνουν τη… ζημιά.

Μια κάτοικος του Τραγανού έχασε την πιστωτική της κάρτα έξω από την Εθνική Τράπεζα Λεχαινών. Αυτό συνέβη μεσημέρι, το αντιλήφθηκε περίπου εφτά ώρες αργότερα και ειδοποίησε την τράπεζα. Η ζημιά όμως είχε ήδη γίνει γιατί ο άγνωστος που την είχε βρει είχε καταφέρει να την πιστώσει με 500 ευρώ αφού τη χρησιμοποίησε, μέσω διαδικτύου, για να τζογάρει σε εταιρεία τυχερών παιγνίων.

Στο δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων οι \”κυνηγοί του χαλκού\” ξαναχτύπησαν. Έκλεψαν από το δρόμο Κρεστένων – Μακρισίων 1500 μέτρα υπογείου καλωδίου, δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, αξίας 5.000 ευρώ.

Στο Νιοχώρι Κυλλήνης, οι κλέφτες μπήκαν σε αποθήκη εξοχικής κατοικίας και πήραν δύο ηλεκτρικά τρυπάνια, ένα ηλεκτρικό τροχό, μια ηλεκτροκόλληση, δύο ηλεκτρικά μοτέρ και μια μπαλαντέζα, συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Τέλος, σε παραποτάμια περιοχή του Αλφειού, άγνωστοι έκλεψαν δέκα κυψέλες πλήρεις μελισσών και συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

iliatora.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook