Τραγικό θάνατο βρήκε ένα δίχρονο αγοράκι και η εξάχρονη αδερφή του μέσα στο διαμέρισμά τους όταν αυτό τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο πατέρας που ήταν στο σπίτι υπέστη σοβαρά εγκαύματα ενώ η μητέρα των παιδιών είχε πάει στο νοσοκομείο για να γεννήσει το τρίτο της παιδί. 



Η τραγική οικογένεια σύμφωνα με τις αρχές ζούσε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο San Bernardino της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο πατέρας μετά το δυστύχημα μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα σε όλο του το σώμα στο νοσοκομείο.



Η μητέρα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να γεννήσει λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά. Μέχρι χθες βράδυ η γυναίκα δεν είχε γεννήσει και οι γιατροί περιμένουν τη γέννα για να την ενημερώσουν για τη συμφορά που βρήκε την οικογένειά της.



\"\"

Η εξάχρονη Candra βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε



«Είναι τραγικό. Η γυναίκα να φέρνει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τα άλλα δύο της παιδιά να καίγονται ζωνταντά και ο άνδρας της να χαροπαλεύει. Δεν ξέρω πως θα της πούμε κάτι τέτοιο», είπε συγκλονισμένος φίλος της οικογένειας.



Η φωτιά ξέσπασε χθες το μεσημέρι μέσα στο σπίτι το οποίο κάηκε ολοσχερώς μέσα σε λίγα λεπτά. «Ακούσαμε τα ουρλιαχτά και τις φωνές του πατέρα. Σώστε τα παιδιά μου είναι μέσα και καίγονται», είπε γείτονας. 



Οι πυροσβέστες έφτασαν σε 20 λεπτά αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Τα παιδάκια βρέθηκαν αναίσθητα και έχοντας εισπνεύσει πολύ καπνό. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τα επαναφέρουν. 



Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς ενώ το σπίτι στο οποίο διέμενε η οικογένεια είχε κριθεί ακατάλληλο καθώς δεν είχε ρεύμα, νερό και αέριο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook