Με έγγραφο που έστειλε στην Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ, ο ΟΦΗ ζήτησε να μπει στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ώστε να συζητηθεί από τον συνεταιρισμό.

Το θέμα που έθεσε ο ΟΦΗ την προηγούμενη Παρασκευή για τα περίφημα εισιτήρια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, είναι κάτι που όπως φαίνεται αναμένεται να έχει και συνέχεια. Ο ΟΦΗ έστειλε το παρακάτω έγγραφο τόσο στην Σούπερ Λιγκ, όσο και στην ΕΠΟ ζητώντας να μπει στην ημερήσια διάταξη η υπόθεση με τα εισιτήρια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας παίρνοντας στην αντεπίθεση. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι το συμβούλιο της Δευτέρας αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του εγγράφου όπως δημοσιοποιήθηκε από την ΠΑΕ

«Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούγονται πολλά περί "αθέμιτου" ανταγωνισμού", επειδή η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι υπέρμαχος του υγιούς ανταγωνισμού και τα τελευταία 2 χρόνια καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για την οικονομική της εξυγίανση, και επειδή πιστεύουμε ότι και οι άλλες ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα θα πρέπει να λειτουργούν με τις προϋποθέσεις του υγιούς ανταγωνισμού, παρακαλούμε όπως στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Δευτέρας 24/11/2014 να τεθεί εκ μέρους μας το παρακάτω θέμα: Διερεύνηση για το σύννομο ή μη του τρόπου διάθεσης των εισιτηρίων (αγώνων και διαρκείας) της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και αν η πρακτική αυτή της παραβιάζει τους φορολογικούς νόμους του κράτους, τον ΚΑΠ και την Προκήρυξη του πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015. Επιφυλασσόμεθα να καταθέσουμε τα σχετικά στοιχεία κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας».