Την Κυριακή 23-11-2014 και ώρα 08.30΄, θα διεξαχθεί στο δ.δ. Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος , αγώνας «ΑRKALOCHORI STREET RUN». 
Όπως ανακοινώνεται απο την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου \”για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση του αγώνα αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών , θα πρέπει να απαγορευτεί η κυκλοφορία οχημάτων, από πλατεία Ελευθερίας προς οδός Παύλου Μελά – Ελευθερίου Βενιζέλου – Σάββα Πέππα – Αγίας Παρασκευής – Φλουράκη – Ελευθερίου Βενιζέλου – Αναπαύσεως (προς δ.δ. Αρχοντικό) – Περιφερειακή οδό από οδό Αναπαύσεως προς οδό Α. Παπαναδρέου – Α. Παπανδρέου – Ελ. Βενιζέλου – Πλ. Ελευθερίας, κατά τις ώρες 08:30 έως 13:30 της 23/11/2014. 
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο δ.δ. Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών ήτοι όλα τα οχήματα με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Βιάννο, Γαρίπα κλπ τ.δ. καθώς και αντιστρόφως από προαναφερόμενες περιοχές προς το Ηράκλειο θα εκτρέπονται από την περιφερειακή οδό Αρκαλοχωρίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Γαζέπη Μύλος προς Ηράκλειο, Βιάννο κλπ δ.δ. περιοχής κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας θα διεξάγεται από διασταύρωση έμπροσθεν καταστήματος εμπορίας αυτ/των «ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ» προς το «ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ», διερχόμενοι μέσω των οδών Μάχης Κρήτης – Διονυσίου – Εφέσου απ’ όπου θα εισέρχονται στην περιφερειακή οδό Αρκαλοχωρίου. 
Ώρα έναρξης των προτεινομένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η 07:30’ ώρα της 23-11-2014 και λήξη αυτών η 13.30’ περίπου.
Ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία των οδηγών με την παράκληση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook